Bebelușul tău va apărea în curând pe lume? Iată câteva accesorii pe care trebuie să le cumperi din timp

Nașterea unui copil este acel moment din viața noilor părinți în care lumea lor se întoarce cu susul în jos. Asupra lor cade o responsabilitate uriașă și multă bucurie care însoțește creșterea unui nou membru al familiei. Copilului ar trebui să i se ofere siguranță, să se aibă grijă de sănătatea lui și să fie înconjurat de grijă și atenție. Pentru a-i asigura tot ce are nevoie, merită să începi prin a completa gentuța potrivită bebelușului. Atunci când o pregătești, merită să te gândești la accesoriile pentru bebeluși de care va nevoie și să pregătești o listă cu achizițiile necesare. De asemenea, merită să incluzi gadgeturi interesante și utile pentru bebeluș și să te interesezi și de carucioarele existente pe piață.

Iată care sunt principalele cumpărături pe care ar trebui să le faci pentru un bebeluș

1. Pătură pentru bebeluși – O pătură este unul dintre cele mai importante elemente ale unei genți pentru un nou-născut, deoarece va fi folosită în fiecare zi. Aceasta se folosește pentru a înveli bebelușul în timpul unui pui de somn sau pentru a-l acoperi în timp ce stă întins în pătuț sau cărucior. Merită să cumperi două pături groase pentru zilele reci și unele mai subțiri pentru când este mai cald. 

2. Scaun sau scoică auto – Scaunul sau scoica auto sunt elemente obligatorii pentru un copilaș. Spre exemplu, o scoică auto pentru bebe de la babymatters.ro este utilă cand il aduci de la spital, precum și ulterior, în timpul calatoriilor ori controalelor la medic. Aceasta este ideală pentru siguranța copilului în mașină în cazul unui accident sau frânări bruște, așa că, atunci când îl cumperi, o atenție deosebită trebuie acordată calității și funcțiilor sale. Scaunul trebuie să fie adaptat vârstei și greutății copilului.

3. Cărucior – Caruciorul este un alt element necesar unui bebeluș. Datorită selecției mari de cărucioare de pe piață, este mai bine să începi să cauți modelul potrivit înainte de a naște. La cumpărare, merită să fii atent la calitatea și materialul din care sunt fabricate roțile și la amortizoarele căruciorului.

4. Pompa de sân – Pompa de sân este un accesoriu util pentru fiecare mamă care își alăptează copilul. Acest tip de gadget se găsește atât sub formă manuală, cât și electrică.

5. Biberon – Dacă bebelușul este hrănit cu lapte matern, biberonul, în primele șase luni de viață ale bebelușului, va fi util doar pentru păstrarea laptelui extras. Când copilul tău este hrănit cu formulă, merită să cumperi mai multe biberoane. În plus, poți cumpăra accesorii utile pentru acesta, precum o perie de spălat, ambalaj termic pentru a menține laptele cald sau un încălzitor de biberoane. 

Completarea listei celor necesare pentru un bebeluș este o adevărată provocare pentru majoritatea părinților fără experiență, dar aceasta nu este o sarcină imposibilă. Ținând cont de câteva sfaturi utile, micuțului tău nu-i va lipsi absolut nimic în primele luni de viață.

Sursa foto: unsplash.com

Previous post Vrei să ai propriul tău atelier? ȘASE unelte utile pe care să le ai în gospodărie, pentru a-ți simplifica munca
Next post ATENTIE! POLITIA „A INTRAT PE FIR”: Investigatii in privinta medicamentelor si suplimentelor alimentare CONTRAFACUTE